Situata in municipiul Sf. Gheorghe, jud.Covasna, D-TOYS si-a inceput activitatea în anul 2001, fiind specializata în productia de jocuri tip puzzle, jocuri educative si de societate precum si in importul si distributia de jucarii.

 Principiile care guverneaza politica noastra sunt:

  • - siguranta pentru utilizator
  • - valoarea educativa
  • - calitate foarte ridicata a produselor comercializate
  • - acordarea unei atentii deosebite problemelor de mediu
Politica noastra de distributie a marcilor importate se bazeaza pe reprezentarea unui portofoliu relativ restrans de marci celebre in Europa (WADER TOYS, TOTUM, HAMA, RUBIK'S, TREE TOYS) echilibrate ca tipologie si numar, carora le acordam cea mai mare atentie pentru a asigura rezultate optime de distributie fiecareia dintre marcile reprezentate in Romania.

 Produsele D-TOYS si brandurile reprezentate se comercializeaza cu succes in magazine de jucarii din toata tara, fiind prezente si in marile retele de magazine ca Metro, Selgros, Carrefour, Cora, Rewe, Auchan etc.

 Pentru a ne pastra pozitia de lider pe piata interna pentru produsele tip puzzle si educative cat si pentru a extinde prezenta produselor D-Toys pe piata internationala (acestea sunt exportate in prezent in peste 17 tari), investim in tehnologie moderna si alocam o atentie deosebita atat elaborarii de noi produse cu un grad ridicat de originalitate cat si imbunatatirii permanente a tehnologiei de fabricatie.

To Top