Cod produs
73426

Joc Globe Whizz Animale

63,66 RON

Dimensiune cutie: 22x22x8,8 cm;

Mai multe informații
Interval vârstă
9-14, 14+
Producător
D-Toys
Descriere
Unul dintre cele mai căutate jocuri D-Toys: Globe Whizz are acum o nouă ediție specială dedicată numai lumii uimitoare a animalelor. Cu noul joc Animal Globe Whizz poți naviga în jurul lumii să descoperi cele mai interesante locuri de pe globul pământesc și viețuitoarele acestora! Știai că există o specie de pinguini tropicali? Știi care animal nu-și are locul în listă: jder, nurcă, veveriță, nevăstuică, viezure, dihor, vidră? Poți spune 6 specii de păsări din Delta Dunării?

Cele 128 cărți de joc Animal Globe Whizz conțin peste 330 de întrebări tip quiz alese cu grijă și pricepere, alături de răspunsuri și explicații. Mai mult, întrebările sunt grupate în 6 tipuri de provocări diferite: adevărat sau fals?, alege răspunsul corect din 3 variante, completează răspunsul dat parțial, răspunde, activități supriză și câte știi? Cele mai multe activități Animal Globe Whizz nu sunt ușoare și prezintă o provocare chiar și pentru adulți. Am ales un grad mai ridicat de dificultate. Prin joacă putem învăța cel mai mult și astfel jocul rămâne captivant chiar și după o utilizare îndelungată.

Ce conține jocul Animal Globe Whizz? Ți-am pregătit bagajul pentru această aventură grozavă. Uite ce conține: 1 glob pământesc, 1 tablă de joc, 128 de cărti de joc cu peste 330 de întrebări despre animale, 1 hartă a lumii, 6 exploratori, 1 zar. Harta lumii Animal Globe Whizz este harta celebrului joc de cărți Animale din Continente.

Pentru cine recomandăm jocurile Globe Whizz și Animal Globe Whizz? Pentru întreaga familie, pentru cei aventuroși care iubesc provocările și toți cei care doresc să petreacă ore întregi de distracție educativă și inteligentă. Vârsta minimă recomandată este de 10 ani.

Dacă ți-a plăcut jocul Globe Whizz și Animal Globe Whizz scrie-ne într-un comment ce teme ai dori să mai explorezi!

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsJoc Globe Whizz Animale
Rating-ul dumneavoastră
To Top